POSTIKORTIT ja KUTSUkortit

 

Flyer on mainoskortti, esim. tarjous, joka tehdään usein jotain tapahtumaa varten. Se on pienenä painotuotteena edullisempi kuin esite. Materiaaliksi voi valita joko paperia tai kartonkia.

 

Postikortti painetaan kartongille. Kun puhutaan postikorttikoosta tarkoitetaan kokoa A6, jonka mitat ovat 148x105 mm. Yhtä hyvin voit suunnitella pitkän kortin 210x100 mm tai kortin kokoon A5. Postikorttikartonki on kuvapuolelta kiiltävä ja kääntöpuolelta matta. Kortteihin voi käyttää myös muita kartonkilaatuja.

 

Kutsut ovat kaksi- tai nelisivuisia. Rennommat kutsut ovat yleensä kaksisivuisia ja juhlavammat nelisivuisia.  Painamme paljon hääkutsuja, syntymäpäiväkutsuja ja kastekutsuja. Kutsukortteja varten on erikoiskartonkilaatuja.

 

Kehyspainosta saat kuoret kutsuihin joko painatuksella tai ilman. Voit painattaa myös osoitteet valmiiksi kuoriin vaikkapa kaunokirjoitusfontilla. Tällöin on kysessä muuttuvan tiedon painatus. Muuttuvaa tietoa varten osoitteet tarvitaan excel-tiedostona. Lisätietoa kuorista täällä.

 

Pöytäkolmiot - teemme juhliisi myös pöytäkolmioita menua ja viinilistaa varten.

Korttikoot:

pitkä kortti  210x100 mm

A6 postikortti 148x105 mm

neliökortti 145x145 mm

Laajuus

1s, 2s, 4s

Kartonki

Käyntikorttikartonki 270g

Hohtava kartonki

Eri värivaihtoehtoja

Värisyys

neliväri

mustavalkoinen

Jälkikäsittelyjä

leikkaus

nuuttaus

__________________

 

Pöytäkolmio

yhden sivun leveys 99 mm

korkeus 210 mm

Paperi

esim. 200 -270 g kartonki

Värit

neliväri

mustavalkoinen

 

 

Suomen Kehyspaino Oy  |  +358 40 903 1722  |  Ratastie 4, Nummela  |  antero.heino@suomenkehyspaino.fi